יום שבת, 13 בנובמבר 2010

איך להכין בעצמכם אמרטו -ליקר שקדים (how to make Amaretto- Recipe)


אמרטו תוצרת בית, נשמע נחמד לא? תודו שזו יכולה להיות מתנת חורף מושלמת. אם אתם בעניין של אמרטו (ליקר שקדים), תוכלו תמיד לגשת לכאן ולנסות לרקוח לכם את המשקה העינברי הזה. המתכון מדריך באופן מצולם וברור כיצד ליצור את תמצית הטעם עבור השלב הראשוני. זה כרוך בהשרייה של המרכיבים ומיצויים וזה לוקח 4 שבועות, כך שאם זו מתנה למישהו, קחו את משך ההכנה הזה בחשבון.



Photobucket

2 תגובות:

דוד בן אלישע אמר/ה...

היי, איפה המתכון??

דוד בן אלישע אמר/ה...

היי, איפה המתכון.?

Related Posts with Thumbnails