אמרטו תוצרת בית, נשמע נחמד לא? תודו שזו יכולה להיות מתנת חורף מושלמת. אם אתם בעניין של אמרטו (ליקר שקדים), תוכלו תמיד לגשת לכאן ולנסות לרקוח לכם את המשקה העינברי הזה. המתכון מדריך באופן מצולם וברור כיצד ליצור את תמצית הטעם עבור השלב הראשוני. זה כרוך בהשרייה של המרכיבים ומיצויים וזה לוקח 4 שבועות, כך שאם זו מתנה למישהו, קחו את משך ההכנה הזה בחשבון.
יום שבת, 13 בנובמבר 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
2 תגובות:
היי, איפה המתכון??
היי, איפה המתכון.?
הוסף רשומת תגובה